Categorieën

RVS moer

Heeft u een van de diverse soorten RVS moeren nodig? Maar u bent geen bedrijf die een vaste leverancier voor RVS moeren heeft of u heeft geen grote aantallen nodig maar slechts enkele stuks. Dan bent u op deze website aan het goede adres. Uw eigen magazijn heet RVSonline.

RVS moer - zoveel u maar wilt

Wij zijn een bedrijf dat met onze jarenlange ervaring in bevestigingsmaterialen en veel kennis van RVS producten u de nodige hulp kan verlenen bij het aanschaffen van allerlei bevestigingsmaterialen. Wij verkopen bijna alles van RVS en hebben dit ook op voorraad.

RVS via webshop snel bij u geleverd

Het bestellen van RVS producten gaat via onze webshop. Wanneer uw betaling bij ons binnen is, versturen wij dezelfde dag nog de bestelling.

Ruime keuze RVS online 

U hebt dus uw bestelling binnen enkele dagen in huis. Als u een RVSproduct zoekt die u niet op onze website kunt vinden, kunt u ons altijd bellen, graag zullen wij alle moeite doen om alsnog de door u gewenste producten te kunnen leveren. Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met ons.

Klik hier voor de RVS moer 

Diverse soorten en maten 

Bij RVSonline hebben wij een ruim aanbod in moeren. Zo zit er altijd wel wat bij voor u. Zo bieden wij de volgende soorten moeren aan: 

RVS Zeskantmoer
RVS Borgmoer
RVS Dopmoer laag
RVS Dopmoer hoog
RVS Oogmoer
RVS Verbindingsmoer
RVS Vleugelmoer
RVS Lasmoer vlakke lens
RVS Lasmoer
RVS Zeskantmoer linkse draad