Trapleuning met RVS afdek

Deze RVS trapleuning is een aanwinst bij elke trap. De trapleuning met een doorsnede van 42,4 mm is een mooi geheel doordat de uiteinden zijn dicht gelast en strak zijn afgewerkt. Doordat de dragers en eindplaatjes zijn gelast, en niet gemonteerd, is het veilig, duurzaam en gemakkelijk schoon te houden.

  • De vermelde prijs is per meter.
  • Vul de gewenste lengte is.
  • Vul het gewenste aantal in.

Meer details

€ 85,00

€ 70,25 excl. btw
mm
400 - 5400

Meer informatie

Deze trapleuning met RVS afdek is vervaardigd uit RVS 304 buis met een 42,4 mm (vijf kwarts) doorsnede in onze eigen werkplaats. De uiteinde van deze RVS buis zijn dicht gelast en strak afgewerkt. De dragers zijn aan de buis gelast, waardoor deze vast en veilig zijn!

Het oppervlakte van de leuning is Korrel 320 geslepen. Het K320 geslepen wordt veel gebruikt in design, door de slijping krijgt het RVS een nette en strakke uitstraling. Hierdoor past deze leuning perfect bij uw interieur

Specificaties trapleuning

BuisRVS 304 buis
Doorsnede buis42,4 mm
Soort oppervlakte K320 geslepen
Lengte  400 - 4500 mm *
Uiteinden Dicht gelast
Dragers Gebogen dragers met afdek
Bevestiging Gelast op de buis

Bestelinformatie

De levertijd van de RVS trapleuning met RVS afdek is ongeveer 5 werkdagen.

De te bestellen lengte via de website is minimaal 400 mm, de maximaal te bestellen lengte is 4500 mm. * Voor een trapleuning met RVS afdek langer dan 4500 mm kunt u contact opnemen.

U krijgt bij het bestellen van de trapleuning de schroeven en pluggen meegeleverd.

Leuningdragers

De leuningdragers worden door ons aan de buis vast gelast, hierdoor is de leuning steviger dan met een geschroefde leuningdrager. Doordat de leuning steviger is is deze ook veel veiliger, de kans dat deze breekt of los gaat zitten is hierdoor ondenkbaar.

We hebben aan de hand van de lengte van de leuning bepaald hoeveel leuningdragers er op de RVS trapleuning moeten worden geplaatst, zodat de trapleuning genoeg wordt ondersteund. Als u graag meer afgedekte dragers op uw trapleuning wilt, of op een andere positie om bijvoorbeeld uw bestaande gaten in de muur af te dekken, is dat mogelijk, neem hiervoor contact op.

Hieronder vindt u het overzicht van de trapleuningdragers per formaat trapleuning:

FormaatAantal trapleuningdragers
tot 2400 mm2
2401 tot 3700 mm3
3701 tot 4500 mm4

Bij trapleuningen tot 1400 mm zijn de trapleuningdragers 125 mm vanaf de 2 uiteinden geplaatst. Bij langere leuningen zijn de trapleuningdragers 200 mm vanaf de 2 uiteinden geplaatst. De overige trapleuningdragers worden gelijkmatig verdeeld.

Onderhoud

Voor onderhoud aan uw nieuwe trapleuning kijk op RVS reiniger.

Bekijk ook onze andere trapleuningen

Misschien is de RVS trapleuning met een RVS afdek wel niet helemaal wat u zoekt. Bekijk dan ook onze andere soorten kant-en klare RVS trapleuningen:

Trapleuning met gebogen drager
Trapleuning met rechte drager
Senioren greep

Wij bieden in onze webshop ook alle losse onderdelen aan om zelf een RVS trapleuning samen te stellen. U kunt op basis van onze buizen en onderdelen niet alleen trapleuningen samenstellen, maar ook balustrades en hekwerken. Bekijk al onze onderdelen hier:

Doe het zelf trapleuningen

Productmaatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

Tekst

loader

* verplichte velden